diumenge, 31 d’agost del 2008

De Primera

Si algú havia somiat amb un debut del Girona F.C. a la Segona A, segur que no podia superar en emoció i felicitat al que vam viure ahir.
A partir de les 6 de la tarda a la nostra seu, el Bar Bon Ibèric, ja es començava a viure aquest partit, molts amb les samarretes de nostre club, molta mainada il.lusionada per poder veure el nostre Girona amb pantalla gegant, molts pares de jugadors del futbol base i l'entrenador del divisió d'honor juvenil en Miquel Angel Muñoz, tots plegats vam gaudir d'una tarda meravellosa de futbol.
Un partit extraordinari, un Girona F.C. molt compacte i segur va controlar en tot moment la situació i el gol d'en Jaume va fer esclatar la Penya.
Al final del partit les llàgrimes d'alegria brotaven dels ulls d'alguns dels assistents, sobretot quan vam rebre les trucades d'alguns dels expedicionaris a Vigo, com la d'en Sergi Raset o el directiu Jordi Miró.
Després de brindar amb el nostre cava tothom va marxar amb un sonriure d'orella a orella.

diumenge, 24 d’agost del 2008

Camí dels cent



Poc a poc ens anem marcant objectius i l'últim és el d'aconseguir el més aviat possible passar dels cent socis de la Penya. El fet que, seguint la política del club de fer assequible el futbol a tothom, haguem mantingut la quota anyal de la passada temporada, 20 Euros i 3 Euros pels menors de 18 anys, fa que a hores d'ara ja siguem més de 60 penyistes per la qual cosa ens fa pensar que aviat arribarem a la xifra màgica dels 100 socis, número que mai haviem assolit.


Dissabte que vé tenim una prova de foc, serà el primer partit de la temporada i a més serà televissat. A la nostra nova seu podrem gaudir de les incidències del partit amb la presència confirmada d'alguns familiars dels jugadors. Això farà que visquem el partit amb un ambient de gironisme extraordinari, a més intentarem posar-nos en contacte amb alguns dels jugadors per que ens facin un comentari del partit un cop acabat
CELTA DE VIGO - GIRONA F.C. DISSABTE 30-8-08 A LES 18,30HORES.

diumenge, 10 d’agost del 2008

Gran èxit de la inauguració de la nova seu


Jugadors i directius del Girona FC amb els
membres de la Penya Immortal ahir al Bon Ibèric.

Com ja vam anunciar ahir va tenir lloc al Bar Bon Ibèric la inauguració oficial de la nova seu de la Penya Immortal Girona. L'ambient va ser d'allò més bo i el local del nostre amic Jordi Farré es va omplir de gom a gom per l'esdeveniment. Van ser molts els que ens van felicitar per l'encert a l'hora d'escollir la nova ubicació per a les nostres reunions, a més de quedar impresionats per la abundant parafernàlia blanc-i-vermella amb el que l'hem decorat. De fet, tant els deuria captivar que vam fer desenes de socis nous en una sola nit.

El local estava ple a vessar.

Els socis i amics de la nostra penya vam poder gaudir, a més dels deliciosos aperitius i begudes que ens va oferir el gerent del bar, de la companyia de un bon nombre de representants del nostre estimat Girona Futbol Club. Hi van fer acte de presència integrants del primer equip com David Sánchez, Manu, Rafa Ponzo, Rangel, Jito, Miguel Ramos i Arnal; el president Josep Gusó, el secretari tècnic Javi Salamero i el directiu Jordi Miró.
Va ser una estona molt agradable i distesa amb detalls que no oblidarem mai, com el regal que ens va fer en Rafa Ponzo: ni més ni menys que els guants que va utilitzar durant la promoció d'ascens, amb els que va aturar el famós penal al Barakaldo i aquella parada in extremis contra el Ceuta. Sens dubte uns guants històrics.

Jugadors i directius conversant animadament.

La vetllada va acabar amb els presents veient a la pantalla gegant un dvd amb les millors imatges de l'ascens a Segona i un brindis amb el cava etiquetat en exclusiva per a la Penya Immortal per les Bodegues Maset del Lleó.

diumenge, 3 d’agost del 2008

El 9 d'agost inauguració de la seu

Ahir vam estar veient la victòria per 0 a 2 del nostre equip al camp del Perelada i vam aprofitar per parlar amb la directiva del Girona F.C. sobre molts temes.
La primera noticia és que ja tenim data per fer l'inauguració oficial de la nostra seu, serà el proper 9 d'agost a partir de les 20 hores, tenim confirmada una gran representació de tots els estaments del nostre club la qual serà capitanejada pel president de l'entitat Sr. Josep Gusó.
Potser penseu que hi ha un error a la data ja que estava anunciat per aquest dia el partit amb el Premià però és que uns canvis d'última hora han fet que els propers partits de pretemporada que disputarà el nostre equip siguin els següents:

Dia 7 d'agost al camp de Sant Esteve d'en Bas
Dia 8 d'agost el Torneig de l'Estany a Banyoles
Dia 10 d'agost a Premià

Una altra noticia és que ens vam confirmar que aquest any SÍ es vendràn les SAMARRETES OFICIALS del nostre equip, no ens van poder dir ni el dia que sortiràn a la venta, ni el preu, ni els llocs a on es podràn adquirir però sí que ens van autoritzar a publicar que hi hauràn samarretes oficials a la venta.

El Frente Insular de Las Palmas amb la Penya Immortal




La Maria, l'Oscar i en Brian són membres de la Peña Frente Insular de las Palmas, van estar visquent durant uns anys a la nostra ciutat i cada estiu passen uns dies de les seves vacances a Girona, ens vam conèixer per un dels molts E-mails de felicitació que vam rebre per l'ascens del nostre Girona, aquest any han aprofitat la seva estada per visitar la nostra seu. La veritat és que són una familia encantadora i vam passar un matí extraordinari. Ens van explicar que El Frente Insular havia passat uns anys dolents però ara diverses penyes s'han agrupat per enfortir aquesta. Quan la U.D. Las Palmas ens visiti i el Girona F.C. jugui allà estarem en contacte per facilitar l'estada als seguidors que es desplacin amb l'equip.

divendres, 1 d’agost del 2008

Una nova llar

Tot el mes de juliol hem estat treballant per assolir un altre objectiu i avuí ja us podem anunciar que La Penya Immortal Girona ja disposa d'un local a on els seguidors gironins podreu viure un gran ambient en un indret extraordinari.

Situat al número 3 del carrer Pamplona, a pocs metres de l'Hipercor, el nostre amic en Jordi i la seva dona la Conxita dirigeixen aquest Bar amb l'experiència de més de 30 anys al ram de l'hosteleria. Des del primer moment que els hi vam plantejar l'ideia d'establir la seu social de la nostra Penya al seu local s'han involucrat totalment amb el projecte i això ho notareu a les visites que de ben segur ens fareu.

Veureu les parets carregades de samarretes, quadres, bufandes i una vitrina amb molts de records del Girona F.C. i de la nostra Penya. aprofitem per dir-vos que si teniu quelcom del Girona que us faci il.lusió que estigui exposat, nosaltres ho cuidarem com si ho tinguessiu a casa vostra.

Una gran pantalla gegant farà que els partits que jugui el nostre club a fora i siguin televisats els viurem com si estiguessim al camp.

Ja ho tenim tot a punt per fer una gran inauguració, segurament serà el proper 8-8-08, estem pendents de confirmar-ho amb el club perque volem que assiteixin tots els jugadors, entrenadors, directius, en fí tots els estaments del nostre Girona F.C., en breu confirmarem la data en aquest blog i als mitjans de comunicació de la provincia.

Com podeu veure, al blog quedarà un anunci permanent de la nostra seu per a que tothom la conegui abans de visitar-la.

Encara ens queden moltes novetats per anunciar, com ja us vam dir fa poc, estem preparant una temporada inoblidable.