dilluns, 24 de novembre del 2014

Emocions a dojo

Amics, fidel a la campanya d'abonaments "Emocionat al Girona", el nostre club no para de donar-nos alegries que desperten les emocions més positives del nostre cor.
I és que després de la gran victòria a Leganés, exemple de l'esperit lluitador dels nostres jugadors, hem viscut una setmana molt intensa que deixa clara la vitalitat social del nostre Girona F.C..
Dijous vam inaugurar la nova penya "Jandristas", al seu local social, El Forn, situat a l'Avinguda de Girona núm. 70 de Sant Gregori en companyia dels seus membres i de membres de la Penya Guíxols, Saltenca i Barbero Bailongo, juntament amb en Rebled, Galiano, Granell, Richy i, òbviament, Jandro, vam passar una estona molt agradable,  certament la il.lusió que transmeten les noves penyes és una injecció d'il.lusió per la resta de penyes més antigues. Moltíssima sort amics!
Dissabte a la nit, el que en principi era un sopar per celebrar l'aniversari d'en Jose i que va reunir una vintena d'immortals, es va convertir en un doble homenatge, ja que també, i per sorpresa, vam celebrar l'aniversari del presi, en Pepe.
En aquest paràgraf no puc reprimir-me de parlar-vos en primera persona i és que sentir-se tan estimat com em vaig sentir dissabte i ahir al camp quan en Sergi Victorio em va felicitar per megafonia, em deixa sense paraules que puguin descriure la meva alegria. De veritat, moltíssimes gràcies a tots, moltíssimes gràcies Girona F.C. per fer-me tan feliç.
Per acabar, dir-vos que si la setmana passada va ser intensa, aquesta encara ho serà més, en aquests moments el nostre secretari, en Fran, ja es troba a Madrid on es celebra fins dimecres un importantíssim seminari sobre la seguretat als camps de futbol, hi participen els responsables de seguretat de tots els camps de primera i segona, juntament amb representants de les federacions de penyes, Prosegur i la LFP. Quan torni ens farà un article explicant les conclusions aprovades.
I també tenim el desplaçament a Pamplona, finalment una trentena de seguidors viatjarem amb bus i a  disset persones els hi hem facilitat l'entrada que s'afegiran a un munt de gent que a última hora ens estan  dient que també hi van. Pamplona serà blanc-i-vermella!