dimecres, 11 de febrer del 2015

#EmplenemMontilivi

Amics, aquest diumenge hem de tornar una part del deute que tenim els seguidors amb els nostres jugadors, cos tècnic i empleats del club i és que tots els treballadors de l'entitat estan demostrant que hi ha uns valors molt més importants que els econòmics, com són l'orgull i la professionalitat.
És ben cert que amb orgull i professionalitat no es menja i és per això que a part d'omplir Montilivi per demostrar que som una afició de primera i que valorem la feina de tots ells, també contribuirem a eixugar una part del deute econòmic que té el club amb ells.
Volem un Montilivi ple de gom a gom, com estava la nostra seu, el 106, diumenge a la tarda. Més de trenta persones vam xalar de valent amb els nostres, un fet significatiu, la Tita, presidenta de la Peña Sentimiento Blanquiazul del Tenerife, ens deia després del partit que els seguidors locals feia temps que no veien un equip defensar-se tan bé i sense joc brut com el nostre.
Pel diumenge ja tenim el sarau a punt, a les onze hem quedat a l'estadi per fer la foto d'agermanament entre les penyes Isma i la Gaita per part de l'Sporting i nosaltres, aquestes dues penyes han omplert un autocar i faran nit a Barcelona,  després del partit dinaran al Xalaca.
Els que sí dinaran amb nosaltres al 106 són els membres de la Peña Sportinguista Enrique Castro Quini de Barcelona, si voleu compartir una molt bona estona amb ells,  heu de trucar a en Pepe, el preu del menú és de 10 euros. Qui els va conèixer l'any passat suposem que ja teniu ganes de retrobar-vos amb ells.
Bé, per acabar, dir-te que DIUMENGE ET VULL A MONTILIVI!!