dimarts, 19 de maig del 2015

Felixín

Amics, ja tenim mascota oficial de la penya!, en Toni Carrera, en Karris, ens ha regalat aquesta obra d'art que dóna vida a un dels símbols de la ciutat, l'església de Sant Fèlix, per a nosaltres és tot un honor tenir amics com en Toni, moltíssimes gràcies company.
I és que aquest article va d'amics, dissabte passat a la nit vam rebre al 106 una part de l'expedició saragossista que es va desplaçar fins a la nostra ciutat per animar el seu equip, els membres de la penya Presentes x el Escudo. Una vintena de penyistes dels dos equips vam gaudir d'un bon pica-pica, regat amb molta cervesa.
Ens ho vam passar pipa, tot i el nostre intent de fer-los caure perquè no poguessin anar al partit van aguantar bé i tot i que la festa es va allargar fins a altes hores de la matinada, diumenge érem tots puntuals a la cita de Montilivi.
Diumenge va arribar el bus de la Federació de penyes del Real Zaragoza i després de presenciar el magnífic partit que ens van oferir els dos equips vam dinar plegats a la nostra seu.
Potser us semblarem reiteratius quan descrivim aquests dinars com genials, però és que no tenen un altre adjectiu, poder compartir càntics, experiències, brindis i il·lusions amb aficions de primera, no ho trobeu genial?
Com és costum en aquests dinars, vam intercanviar uns obsequis, a la penya Presentes x el Escudo vam correspondre com Déu mana al magnífic regal que ens van donar a Saragossa.
La Federació de Penyes del Real Zaragoza ens va obsequiar unes bufandes de penyes que formen part de la seva federació i nosaltres vam correspondre regalant-los una de les noves banderes que hem estrenat aquest any.
El nostre directiu Josep Garolera, fidel a la cita, els hi va regalar les galetes Trias, típiques de la seva vila Santa Coloma de Farners i una ampolla de ratafia, licor també típic de la comarca de La Selva.
Per acabar, dir-vos que dijous vam assistir, juntament amb les penyes Guíxols, Saltenca, Nord i Barbero Bailongo a la inauguració de la Penya Eloi Amagat. A l'espera de ser revisada tota la documentació aportada al club perquè sigui proclamada penya oficial del Girona F.C. la il·lusió dels seus directius i penyistes va fer que organitzessin aquest acte per a donar-se a conèixer.
La veritat és que si tot ho fan com dijous els hi augurem molts anys de vida.