dijous, 27 d’agost del 2015

Desplaçament a Tarragona

Amics, la bona relació que mantenim amb els nostres amics de la Federació de Penyes del Nàstic i la bona voluntat de les directives de les dues entitats han fet possible un acord que és tot un exemple per a la resta d'equips de la categoria i és que avui ja s'ha fet oficial que el preu de les entrades per les aficions visitants, tant al Nou Estadi com a Montilivi en els enfrontaments dels dos equips serà de 10 euros.
Això ha fet que podem anunciar el desplaçament per animar els nostres jugadors a Tarragona el dissabte 5 a un preu molt acurat, 25 euros per als socis de la penya i de 30 per als no socis. El preu inclou el bus i l'entrada.
La sortida serà des de Montilivi el mateix dissabte a les 10 del matí i les inscripcions es poden fer a les seus de les penyes i a les oficines del club fins dimecres 2 a les 19 hores, per seguir l'estricte protocol de seguretat la data límit no la podem allargar més.
La Federació de Penyes del Nàstic té previst oferir-nos una paella de germanor a l'estadi, el preu del menú encara no el tenim tancat i quan el sapiguem l'anunciarem.
Hem començat una temporada carregada d'il·lusió, el 106 es va omplir de gom a gom per seguir el primer partit i esperem que aquest ambient es multipliqui partit a partit.
A San Mamés també vam tenir representació immortal, en Jordi Romero i la seva família van donar sort als nostres jugadors, en Jordi és tot un exemple de gironisme, viu a Badalona però sempre és fidel a la seva cita cada quinze dies a Montilivi.