dijous, 4 de febrer del 2016

Escalada


El Girona té diumenge una gran oportunitat de començar a treure el cap per la part de dalt de la classificació. Ens visita el Nàstic, que ara per ara es troba en la darrera posició de les que donen accés a la promoció d'ascens. Un rival gens fàcil, que ja ens va eliminar de la Copa del Rei i guanyar el partit d'anada en Lliga. És per això que els homes de Machín necessitaran tot el suport de l'afició gironista en aquest important partit. Des del club també hi ha aquesta percepció: cal que fem soroll, hi haurà molt de públic visitant i és necessari que els nostres jugadors no deixin de sentir ni un segon la força de la seva graderia: Muralla Òptica i Impremta Pagès han pagat 5.000 aplaudidors amb la inscripció "Som-hi Girona!" per rebre a l'equip amb aquest missatge de suport i fer-lo servir per acompanyar els nostres càntics. Ahir un grup de socis de la Penya Immortal i un parell de la Saltenca vam ser a les oficines del club preparant-los perquè puguin repartir-se diumenge. Avui i demà els amics de la Fundació Ramon Noguera acabaran el gruix de la tasca. Ens agrada veure com associacions, empreses, penyistes i el propi club remem en la direcció de la victòria. Entre tots farem un Girona FC imparable!


Parlant de l'afició rival, la nostra implicació en donar ànims a l'equip no és incompatible amb la nostra voluntat de ser uns amfitrions com cal i fer que els seguidors visitants que venen a Girona s'emportin un bon record (més enllà del partit) de la nostra ciutat, tal i com ens agrada que passi quan anem per la resta de camps espanyols. Així, com no podia ser d'una altra manera, rebrem als amics de la Federació de Penyes del Nàstic en la primera visita que ens faran després del seu últim ascens de Segona B a Segona A. Ja tenim programat pel migdia del diumenge un bon dinar de germanor en el que tornarem a reviure les grans jornades que ja vam viure en anys anteriors amb les paelles gegants a la Plaça de l'Assumpció de Sant Narcís.


Pel que fa a l'activitat del cap de setmana a la penya, ens va saber greu no poder anar diumenge al matí a veure el Girona B - Andorra al Camp de Sant Ponç, tal i com teniem planejat, però motius personals de força major sorgits en l'últim moment ens ho van impedir. Per sort, el  filial no ens va trobar a faltar i va aconseguir un triomf (3-0) que feia setmanes que mereixia. La tarda sí que la vam poder dedicar a seguir el Numancia - Girona a la nostra seu. Tot el que sigui sumar a fora és positiu, així que vam celebrar de valent el primer gol de Dejan Lekic defensant el nostre escut, aconseguit a l'últim minut i que significava l'1 a 1 definitiu. Després del partit, una de les parelles de socis més participatius i estimats per tots, la Mari Solozano i el seu marit, van celebrar el seu aniversari de casament convidant a tots els seus amics immortals a una bona ració de les fantàstiques patates braves casolanes que prepara ella. ¡Muchas felicidades, pareja! ¡No cambiéis nunca!

  
En aquesta entrada també estrenem el nostre acord de col·laboració amb Sporticos un web que ens ofereix les millors estadístiques dels partits del Girona. A partir d'ara, de tant en tan podreu veure aquests precisos gràfics als nostres articles. Comencem amb aquesta cronologia, que ens ofereix un resum temporal dels moments més destacats del matx dels nostres a Los Pajaritos, incloent gols, targetes i els canvis de cada equip. Us recomanem visitar aquesta pàgina, trobareu moltes dades de un bon grapat de lligues internacionals que podreu descaregar.


Per acabar us volem animar a que us decidiu a passar-ho pipa a Huesca amb la Penya Immortal Girona. Continuen obertes les inscripcions pel viatge a la nostra seu (45 € pels socis de la penya i 50 € pels no socis). El Restaurant 106 us espera perquè signeu el vostre passaport a un dia blanc-i-vermell a terres aragoneses!